Вашата количка е празна
0.00 лв

Промоционален код за Google Ads™

Открийте силата на рекламната мрежа на Google!

От 2008 година СуперХостинг.БГ е партньор на Google Inc. и клиентите ни могат да ползват промоционални кредити (кодове) за реклама в Google Ads™. Промоционални кодове се предоставят само за нови хостинг услуги, а стойността на промоционалния кредит е 90 лв. за всички описани услуги.
За да получите промоционален код е необходимо да имате поръчка за една от следните услуги:
IMG: Ads-Head

СуперСтарт

Най-подходящ за личен блог или сайт

 • 15 GB пространство
 • ~ 12 000 посещения/мес.
 • Неограничен трафик
 • Всичко на SSD
37% от 10.75 лв./мес.*
6.75 лв./мес.
2 години 162.00 лв.
6.75 лв. месечно
-37 %
1 година 81.00 лв.
6.75 лв. месечно
-37 %

Google Ads

90 лв.

СуперПро

Най-подходящ за фирмен сайт

 • 50 GB пространство
 • ~ 36 000 посещения/мес.
 • Неограничен трафик
 • Всичко на SSD
40% от 19.75 лв./мес.*
11.75 лв./мес.
2 години 282.00 лв.
11.75 лв. месечно
-40 %
1 година 141.00 лв.
11.75 лв. месечно
-40 %

Google Ads

90 лв.

СуперХостинг

Най-подходящ за старт на онлайн магазин

 • 150 GB пространство
 • ~ 100 000 посещения/мес.
 • Неограничен трафик
 • Всичко на SSD
39% от 37.75 лв./мес.*
22.75 лв./мес.
2 години 546.00 лв.
22.75 лв. месечно
-39 %
1 година 273.00 лв.
22.75 лв. месечно
-39 %

Google Ads

90 лв.

*Отстъпката от стандартната месечна цена на хостинг плана при поръчка за 12 месеца. Процентът отстъпка се увеличава в зависимост от избрания период. Всички цени са с 20% включен ДДС.

Предимства на Google Ads™

Заплащане на клик

Системата Google Ads™ дава възможност да платите само за реален клик (Cost per Click, CPC). По този начин плащате само за посетители, които са видели и кликнали върху вашата рекламата и като следствие от това посетили вашия уеб сайт. При другите типове реклама, например заплащане на брой импресии (Cost per Mille, CPM), е възможно да заплатите без вашата реклама да е била видяна. Със системата Google Ads това няма как да се случи.

Целева аудитория

С реклама в Google Ads™ вие избирате кой да види вашата реклама, чрез зададен от вас набор от ключови думи. По този начин можете да сте сигурни, че вашето рекламно послание ще бъде показано само на аудитория, която проявява интерес към предлаганите от вас продукти или услуги. Това е предпоставка за неколкократно увеличаване на ефективността от рекламата.

Полезната реклама

На рекламата в Google не се гледа като на обикновена реклама. Вашите послания ще се появяват само при избрани условия и потенциалните ви клиенти ще видят вашите продукти и услуги, когато те наистина са им необходими. В съзнанието на потребителите това е полезна реклама и те нямат нищо против да разгледат предложенията, отговарящи на тяхното търсене. В повечето случаи клиентът дори е доволен от възможността за избор.

Възможност за ремаркетинг

Рекламата в Google Ads ви дава възможност да достигнете до потребителите на вашия сайт, като им напомните за продукта или услугата, които предлагате, чрез различно послание с призив за конкретно действие. Така вашите клиенти ще ви виждат в цялата дисплейна мрежа на Google, след като веднъж вече са посетили вашия сайт.

 1. За да се възползвате от промоционалната оферта трябва да въведете промоционалния код в раздел Таксуване в своя Google Ads™ профил.
 2. Промоционалния код може да се активира най-късно до 14-ия ден, считано от датата на която е създаден профил в системата на Google Ads™.
 3. За един профил в Google Ads™ може да се възползвате само веднъж от промоционалната оферта.
 4. За една хостинг услуга се предоставя само по един промоционален код.
 5. Ако създадете вашата Google Ads™ сметка в различна валута, от тази в която е промоционалния ви кредит, реалният размер на промоционалния кредит може да бъде предмет на валутни колебания.
 6. Рекламодателите ще бъдат таксувани за всяка реклама, която надвишава промоционалния кредит и те носят цялата отговорност за плащането на всички данъци. Рекламодателите могат да преустановят своите реклами по всяко време, преди изчерпването на сумата на промоционалния кредит, ако не желаят да получават допълнителни рекламни такси. Google няма да ви уведоми, когато промоционалният кредит е изчерпан.
 7. Офертата подлежи на одобрение на рекламата, валидна регистрация и приемане на стандартните правила и условия на програмата Google Ads™.
 8. Промоционалният кредит не може да се прехвърля и не може да бъде продаден или заменен. Трябва да се регистрирате чрез предоставения URL.
 9. Офертата може да бъде оттеглена по всяко време и поради всякаква причина от Google Ireland Ltd.
 10. Промоционалните кодове не притежават промоционална стойност и въвеждането на промоционалните кодове служи само за стартиране на процедурата по вашата квалификация за свързания с него промоционален кредит.
 11. За да получите право на промоционален кредит, вие трябва да натрупате рекламни разходи на стойност 30,00 лв. в рамките на 31 дни, считано от въвеждането на промоционалния код.
 12. Вашият профил трябва успешно да плаща дължимото в Google Ads™ и да поддържа такова състояние, за да отговаря на изискванията за промоционален кредит.
 13. Промоционалният кредит ще бъде приложен в рамките на 5 дни от момента, в който вашият профил достигне прага на натрупани рекламни разходи, съгласно гореописаното и ако сте активирали своя профил чрез промоционалния код и сте изпълнили всички изисквания, декларирани в офертата. Веднъж приложен, промоционалният кредит ще се появи на страницата Таксуване във вашия Google Ads™ профил.
 14. Рекламодателите са отговорни за плащането на всякакви направени данъци. Въз основа на предоставените от вас данни, за да получите промоционален кредит, Google може да се свърже с вас на по-късна дата, за да настроите сметката си.
 15. Вашето използване на промоционалния кредит представлява вашето приемане на тези правила и условия. Офертата е невалидна там, където законът забранява.

Получаване на промоционален код

 1. Добавете промоционалния кредит в онлайн поръчката през нашия сайт. Добавянето става на стъпката "Други услуги".
 2. След активирането на избраните услуги ще получите промоционален код на посочената в поръчката електронна поща.

Активиране на промоционалния код

 1. Регистрирайте се в страницата на Google Ads™ като следвате упътванията в сайта.
 2. След като създадете профил в Google Ads™ и изберете предпочитан вариант за плащане, кликнете върху раздела "Таксуване" > "Предпочитания за плащане" след което ще се зареди страницата "История на транзакциите".
 3. За да се възползвате от промоционалния кредит, изберете бутона "Други действия" > "Прилагане на промоционален код" и въведете кода който сте получили на посочената в поръчката електронна поща.

Други възможности

Ако в поръчката пропуснете да заявите, че желаете да се възползвате от промоционалната оферта, можете да направите заявка и след активиране на поръчката през клиентския си профил в раздел Google Ads™. В същия раздел можете да откриете подробна информация за рекламата в Google Ads™.

Допълнителна информация