ХостингХостинг
WordpressWordPress хостинг
Професионална WordPress поддръжка
Професионална
WordPress поддръжка
нова услуга
ДомейниДомейни
Онлайн магазин с включен хостингОнлайн магазин
Сайт БилдърСайт Билдър
SSLSSL сертификати
MVPSУправляеми виртуални сървъри(Managed VPS)
VPS като хостинг решениеВиртуални сървъри(VPS)
DedicatedНаети сървъри
Регистрация в търсачкиРегистрация в търсачки
КоличкаВашата количка е празна

Професионална WordPress поддръжка и съдействие
в критични ситуации!

Все още нямаш WordPress сайт? Създай го още сега!

WP Business

WP Business

За проекти, които нямат техническо лице
300 лв./год
 • Възстановяване на достъп до сайта и администрацията
 • Помощ от екипа при бавен сайт
 • Базови настройки по сигурността
 • Промяна на домейн
 • Настройки по PHP
 • Съдействие и работа с основните менюта в WordPress
 • Цялостно обновяване на WP сайт
 • Подробен анализ и отчет за проблем или представяне на сайта
 • Настройване на контактни форми или Google карти
WP eCommerce

WP eCommerce

За WooCommerce онлайн магазини
480 лв./год
 • Възстановяване на достъп до сайта и администрацията
 • Помощ от екипа при бавен сайт
 • Базови настройки по сигурността
 • Промяна на домейн
 • Настройки по PHP
 • Съдействие и работа с основните менюта в WordPress
 • Цялостно обновяване на WP сайт
 • Подробен анализ и отчет за проблем или представяне на сайта
 • Настройване на контактни форми или Google карти
 • Staging среда за тестване на промени
 • WooCommerce настройки:
  начини на плащане, продукти, доставки и др.
WP Enterprise

WP Enterprise

За амбициозни проекти
които надхвърлят обичайните рамки

Имате нужда от персонализирано решение за нуждите на Вашия бизнес?

Управлявате много на брой или по-сложни WordPress базирани сайтове, но не откривате срещаните казуси при планове Business и eCommerce?

Нека поговорим и разберем кое е най-доброто решение за Вашите цели.

Свържете се с нас!

* Цените са валидни при поръчка на нов абонаментен план на професионална WordPress поддръжка за един уебсайт, за период от 12 месеца, с вкл. ДДС.

За кого е подходяща услугата?

Имаш WP сайт, но нямаш специалист, на който да разчиташ за съдействие
Начинаещ си в работата с WordPress.
Управляваш много WordPress сайтове и не смогваш с поддръжката.
Техническите аспекти те затрудняват и търсиш експерт, на когото да се довериш.

Изключителен екип! Много съм доволен от техническия съпорт. Въпреки комплексните и объркано подадени задания от моя страна, всичко беше направено както трябва. Включително ми предоставиха и съвети, които да следвам за в бъдеще. Определено бих препоръчал услугата на всеки!

Светослав Арсов, www.ipreg.eu

Предимства на професионалната WordPress поддръжка

Срещаш трудности с твоя WordPress сайт?
Ние ще ти помогнем! Довери се на нашите WordPress експерти.

Съдействие по чат, имейл, телефон

Съдействие по чат, имейл, телефон

Спестяваш време и разходи в търсене на разработчици

Спестяваш време и разходи в търсене на разработчици

Спешно съдействие в критични ситуации

Спешно съдействие в критични ситуации

Спокойствие, защото правим нещата вместо теб

Спокойствие, защото правим нещата вместо теб

Супер съотношение на цена и качество

Супер съотношение на цена и качество

Основни характеристики

Характеристика: WP Business WP eCommerce
Невъзможност за достъп до администрацията на сайта

Застраховайте се предварително от казуси, свързани с достъпа до администрацията на Вашия WordPress сайт – загубени или забравени данни, промяна на данни, бяла страница при опит за достъп до администрацията и др. WordPress експертите ни ще Ви съдействат навременно и по най-добрия начин.

+ +
Невъзможност за достъп до сайта

Не можете да видите съдържанието на сайта си? Например той не зарежда изобщо, появява се „бяла страница“, грешка или друго. WordPress експертите на СуперХостинг.БГ Ви съдействат навременно и адекватно, за да разберете каква е причината за това и Ви помагат да я отстраните.

+ +
Настройки по PHP

При разработката и управлението на Вашия сайт е възможно да Ви се наложи работа с настройките на PHP – промени по версии, директиви, протоколи и още. Не е нужно да търсите помощ по форуми, социални мрежи или от непознати разработчици. WordPress експертите на СуперХостинг.БГ са насреща!

+ +
Настройки за връзка с базата данни

Работата с базата данни е неизменна част от поддръжката на WordPress сайта Ви. Понякога е необходимо да се извършват настройки, например на хост, потребител, парола, максимален брой връзки (в зависимост от хостинг услугата) и др. Можете да разчитате за тези настройки на обучения експертен екип по поддръжката на Вашия WordPress сайт.

+ +
Работа с резервни копия (backup)

Резервните копия (backup) Ви служат, за да възстановите съдържанието на сайта си от предходен период. Особено полезни са, когато състоянието на сайта Ви излезе извън контрол. СуперЕкипът от WordPress специалисти е насреща, за да Ви помогне да генерирате архив на сайта, както и да го възстановите от архив.

+ +
Смяна на основен домейн

Имате по-добра алтернатива за домейн на настоящия си сайт? WordPress експертите ни ще Ви помогнат успешно да настроите сайта си към новия домейн и ще Ви съдействат с всичко необходимо, за да работи безпроблемно.

+ +
Помощ от екипа при бавен сайт

Струва Ви се, че сайтът Ви зарежда бавно? Свържете се с нас, за да извършим всички базови проверки и да Ви помогнем с подходящо решение за ускоряване на Вашия WordPress сайт.

+ +
Диагностика на скорост и включване на кеширане

Включва съдействие от нашите WordPress експерти за подобряване на скоростта на сайта. Правим диагностика на зареждането и прилагаме оптимални настройки за ускорение на Вашия WordPress сайт.

Включено в цената
290 лв.
Съдействие при казус с липсващи изображения

Вашият WordPress сайт съдържа много изображения, които по една или друга причина може да „изчезнат“. Насреща сме, за да намерим причината за тяхната липса и да Ви помогнем с отстраняването ѝ.

+ +
Настройка на постоянни URL адреси (Permalinks)

Permalinks са постоянните URL адреси до вашите отделни страници, публикации, категории и др. В WordPress имате възможност да изберете как те да изглеждат, за да са „красиви“ и удобни за потребителите. В случай че без да искате ги промените или желаете те да изглеждат по друг начин, свържете се с нас. Екипът от WordPress експерти ще Ви помогне за тяхната настройка.

+ +
Съдействие и работа с основните менюта в WordPress

Искате да познавате администрацията на сайта си като петте си пръста? WordPress екипът ни Ви помага да се ориентирате сред всички секции на менюто и да разберете какво можете да правите с тях. Разчитайте на нас!

+ +
Съдействие с грешка Internal Server Error 500

Когато сайтът Ви не зарежда заради грешка Internal Server Error 500, най-бързото Ви решение е да се обърнете към WordPress експертите на СуперХостинг.БГ. Съдействаме Ви навременно за отстраняването ѝ по всяко време на денонощието.

+ +
Създаване на среда за тестване на промени (staging)

Искате да тествате нов плъгин, да обновите своята WordPress система или да осъществите друга промяна по своя сайт? Направете го напълно безопасно в тестова среда. Така елиминирате шанса да счупите своя сайт на живо. WordPress експертите ни могат да Ви помогнат с еднократно създаване на тестова среда (staging) с копие на Вашия сайт. Тествайте на воля и безопасно!

Важно: WooCommerce онлайн магазините изискват по-внимателна работа със staging. За да се защити натрупаната информация на сайта (създадени акаунти, поръчки), промените се прилагат не чрез публикуване, а чрез повтаряне на стъпките за промяна в правилната последователност на живо.

с публикуване без публикуване
Професионални настройки на сигурността

Независимо дали имате нов сайт, или вече разработен - сигурността е важен аспект от професионализма на Вашия бизнес. При активация на абонамента, WordPress експертите правят всички необходими настройки за сигурност с инструмента WordPress Manager, за да разполагате със сигурен и защитен сайт. Разчитайте на нас!

+ +
Проверка на сигурността на сайта и защита

Включва проверка на сайта от нашия екип по сигурността. Проверяваме дали са приложени и се спазват най-новите мерки за сигурността на сайта. Сканираме сайта с антивирусен софтуер, анализираме логове и проследяваме възникнали събития. При необходимост почистваме зловреден код. Благодарение на супер системата ни за сигурност, можем да Ви предоставим пълна защита на Вашия WordPress сайт по всяко време на абонамента Ви.

Включено в цената
180 лв.
Цялостно обновяване на WordPress сайт

Включва съдействие от нашите WordPress експерти за обновяване на сайта до последни версии на ядрото, плъгините и темите. Предварително проверяваме съвместимостта, така че след обновяване да няма конфликти и сайтът да работи нормално. При необходимост правим обновяването на тестово копие на сайта, за да проверим дали всичко е наред. След това прилагаме промените на сайта. WordPress екипът Ви съдейства професионално с тази задача еднократно за периода на Вашия абонамент.

Включено в цената
290 лв.
Настройка на контактни форми

Важно Ви е да комуникирате ефективно с клиентите си? Един чудесен начин да го правите е чрез добавяне на контактна форма на Вашия сайт. СуперЕкипът Ви съдейства с настройката - само ни пишете и готово!

до 3 бр. годишно
Настройка на Google карта

Имате адрес на офис, склад или търговски обект? Покажете го нагледно с помощта на вградена Google карта на Вашия сайт. Можете да разчитате на WordPress екипа да я настрои професионално вместо Вас.

до 3 бр. годишно
Подробен репорт за представянето на Вашия сайт

Получавате подробен репорт за цялостното представяне на Вашия сайт - диагностика на хостинг ресурси (процесорно време, памет, PHP процеси), проверка на PHP версия, error log файлове, състояние на базата данни. Изпращаме Ви резултатите от репорта, подкрепени с препоръки за оптимизация, конкретни решения и еднократна настройка на кеширане за още по-бърз WordPress сайт.

+ +
Управление на съдържанието

Включва до 20 редакции по сайта, направени от нашия WordPress екип - структура и подредба, визуализация на карета и страници, промени по текст и форматиране, качване и промени по изображения и др.

Включено в цената
240 лв.
Диагностика на един казус, различен от описаните

Имате по-специфичен казус с WordPress, който не е посочен в списъка? Готови сме да го разнищим и да направим подробна диагностика. Изпратете ни запитване и ще Ви съдействаме по най-добрия възможен начин.

+ +
WooCommerce настройки

Получавате съдействие от WordPress експертите за първоначалните настройки на Вашия WooCommerce магазин като настройка на плащания, имейли, доставка, информация при импорт на продукти. Важно уточнение: Услугата не включва автоматично или ръчно импортиране на продукти.

- +
Допълнително заплащане за дейности, които не са включени в абонамента 144.00 лв./час
300 лв./год
480 лв./год

* Услугата можеш да подновиш в менюто Професионална WordPress поддръжка на своя клиентски профил.

Цени на допълнителни услуги

характеристика
цена
Цялостно обновяване на WordPress сайт

Включва съдействие от нашите WordPress експерти за обновяване на сайта до последни версии на ядрото, плъгините и темите. Предварително проверяваме съвместимостта, така че след обновяване да няма конфликти и сайтът да работи нормално. При необходимост правим обновяването на тестово копие на сайта, за да проверим дали всичко е наред. След това прилагаме промените на сайта. WordPress екипът Ви съдейства професионално с тази задача еднократно за периода на Вашия абонамент.

290 лева
Диагностика на скорост и включване на кеширане

Включва съдействие от нашите WordPress експерти за подобряване на скоростта на сайта. Правим диагностика на зареждането и прилагаме оптимални настройки за ускорение на Вашия WordPress сайт.

290 лева
Проверка на сигурността на сайта и защита

Включва проверка на сайта от нашия екип по сигурността. Проверяваме дали са приложени и се спазват най-новите мерки за сигурността на сайта. Сканираме сайта с антивирусен софтуер, анализираме логове и проследяваме възникнали събития. При необходимост почистваме зловреден код. Благодарение на супер системата ни за сигурност, можем да Ви предоставим пълна защита на Вашия WordPress сайт по всяко време на абонамента Ви.

180 лева
Управление на съдържанието

Включва до 20 редакции по сайта, направени от нашия WordPress екип - структура и подредба, визуализация на карета и страници, промени по текст и форматиране, качване и промени по изображения и др.

240 лева
Ние осигуряваме надежден хостинг за над 140 000 WordPress сайта!