Домейн .yokohama

Търсене на домейн име от областта .YOKOHAMA:

Йокоха́ма е най-големият пристанищен град в Япония, административен център на префектура Канагава. Градът е разположен на 30 км от столичния мегаполис Токио. За всички, чиито бизнес е свързан с Йокохама, домейнът .yokohama предоставя перфектна възможност за позициониране в Интернет.

Примери:

bars.yokohama

business.yokohama

jobs.yokohama

transport.yokohama

VashiaBiznes.yokohama

Домейн .yokohama

Цени и периоди за домейн .yokohama

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
46.99 лв.
46.99 лв.
46.99 лв.
2 години
93.98 лв.
93.98 лв.
-
3 години
140.97 лв.
140.97 лв.
-
4 години
187.96 лв.
187.96 лв.
-
5 години
234.95 лв.
234.95 лв.
-
10 години
469.90 лв.
469.90 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.