Забравена парола

или

Вход за един домейн

Вашата количка е празна
0.00 лв

Домейн .work

Търсене на домейн име от областта .WORK:

Ако търсите или предлагате работа, домейнът .work е идеален за вас.

В първия случай можете по един атрактивен начин да представите себе си, чрез сайт-автобиография, на който да поместите информация за ваши проекти и ключови компетенции. Вторият случай обхваща сайтове за обяви за работа и HR компании.

Примери:

find.work

new.work

freelance.work

VashetoIme.work

VashataFirma.work
Домейн .work

Цени и периоди за домейн .work

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
12.75 лв.
12.75 лв.
12.75 лв.
2 години
25.50 лв.
25.50 лв.
-
3 години
38.25 лв.
38.25 лв.
-
4 години
51.00 лв.
51.00 лв.
-
5 години
63.75 лв.
63.75 лв.
-
10 години
127.50 лв.
127.50 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.
Затвори

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите общи условия.