Домейн .wiki

Търсене на домейн име от областта .WIKI:

Уики (на англ. wiki) представлява мрежова технология за организиране на свързани по между си уеб страници, всяка от които може да бъде посетена и редактирана от посетителите.

"Уикипедия" е най-голямото уики, поддържащо милиони страници. Тя е свободна многоезична електронна енциклопедия. Благодарения на нея и на много други уикита по света, чрез свободното модериране и натрупване на информация, милиарди хора имат възможност да се информират по интересуващи ги теми.

Независимо какъв вид информация предоставя вашия сайт, .wiki домейнът ще затвърди мястото ви сред така нужните в нашето забързано ежедневие уикита.

Изберете най-точното заглавие за вашата електронна енциклопедия с домейн .wiki!

Примери:

avtomobili.wiki

obrazovanie.wiki

elektronika.wiki

vsichko-za-sporta.wiki

VashataSfera.wiki

Домейн .wiki

Цени и периоди за домейн .wiki

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
94.99 лв.
94.99 лв.
94.99 лв.
2 години
188.99 лв.
188.99 лв.
-
3 години
282.99 лв.
282.99 лв.
-
4 години
376.99 лв.
376.99 лв.
-
5 години
471.99 лв.
471.99 лв.
-
10 години
942.99 лв.
942.99 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.