Домейн .webcam

Търсене на домейн име от областта .WEBCAM:

Уеб камерите направиха революция в модерните начини на комуникация, превръщайки вчерашната научна фантастика в днешна реалност. Употребата на уеб камери почти постоянно в нашето ежедневие, предопредели нуждата от достъпна, надеждна и сигурна онлайн локация, където всеки може да предложи или да намери техника, софтуер и всичко останало свързано с уеб камерите.

Домейн .webcam предоставя лесна за намиране локация за всички, които искат да провеждат видеоразговори онлайн.

Ако вие продавате уеб камери или свързани с тях софтуер и аксесоари, регистрирайте вашия .webcam домейн, за да сте по-близо до вашите клиенти.

Примери:

kupi.webcam

profesionalni.webcam

office.webcam

dobri-ceni.webcam

VashataFirma.webcam

Домейн .webcam

Цени и периоди за домейн .webcam

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
65.75 лв.
65.75 лв.
65.75 лв.
2 години
131.50 лв.
131.50 лв.
-
3 години
197.25 лв.
197.25 лв.
-
4 години
263.00 лв.
263.00 лв.
-
5 години
328.75 лв.
328.75 лв.
-
10 години
657.50 лв.
657.50 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.