Домейн .wales

Търсене на домейн име от областта .WALES:

Уелс (на англ. Wales) е една от четирите съставни части на Обединено кралство Великобритания и Северна Ирландия. Домейнът .wales е подходящ както за сайтове, посветени на забележителности на района, така и за бизнеси, насочени към уелския пазар.

Примери:

museums.wales

hotels.wales

network.wales

VashetoIme.wales

VashataFirma.wales
Домейн .wales

Цени и периоди за домейн .wales

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
44.99 лв.
44.99 лв.
44.99 лв.
2 години
89.98 лв.
89.98 лв.
-
3 години
134.97 лв.
134.97 лв.
-
4 години
179.96 лв.
179.96 лв.
-
5 години
224.95 лв.
224.95 лв.
-
10 години
449.90 лв.
449.90 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.