Домейн .voyage

Търсене на домейн име от областта .VOYAGE:

Терминът "voyage" обикновено се свързва с вълнуващи пътувания, пътешествия или плавания. Започнете своето вълнуващо пътешествие в света на Интернет пространството с новия .voyage домейн. Ако вашият бизнес е свързан с туризъм, пътувания, почивки или вие самите обичате да пътувате, да посещавате уникални места и след това да споделяте своите преживявания във ваш собствен блог, запазете вашето уникално .voyage домейн име. То ще ви отличи от останалите и ще изразява ясно какво точно имате да споделите и да предложите на своите посетители.

Примери:

romantic.voyage

Krisi.voyage

MyMemories.voyage

VashetoIme.voyage

VashataFirma.voyage

Регистрирайте вашето .voyage домейн име още днес!
Домейн .voyage

Цени и периоди за домейн .voyage

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
127.99 лв.
127.99 лв.
127.99 лв.
2 години
255.98 лв.
255.98 лв.
-
3 години
383.97 лв.
383.97 лв.
-
4 години
511.96 лв.
511.96 лв.
-
5 години
639.95 лв.
639.95 лв.
-
10 години
1279.90 лв.
1279.90 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.