Забравена парола

или

Вход за един домейн

Вашата количка е празна
0.00 лв

Домейн .voyage

Търсене на домейн име от областта .VOYAGE:

Терминът "voyage" обикновено се свързва с вълнуващи пътувания, пътешествия или плавания. Започнете своето вълнуващо пътешествие в света на Интернет пространството с новия .voyage домейн. Ако вашият бизнес е свързан с туризъм, пътувания, почивки или вие самите обичате да пътувате, да посещавате уникални места и след това да споделяте своите преживявания във ваш собствен блог, запазете вашето уникално .voyage домейн име. То ще ви отличи от останалите и ще изразява ясно какво точно имате да споделите и да предложите на своите посетители.

Примери:

romantic.voyage

Krisi.voyage

MyMemories.voyage

VashetoIme.voyage

VashataFirma.voyage

Регистрирайте вашето .voyage домейн име още днес!
Домейн .voyage

Цени и периоди за домейн .voyage

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
91.75 лв.
91.75 лв.
91.75 лв.
2 години
183.50 лв.
183.50 лв.
-
3 години
275.25 лв.
275.25 лв.
-
4 години
367.00 лв.
367.00 лв.
-
5 години
458.75 лв.
458.75 лв.
-
10 години
917.50 лв.
917.50 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.
Затвори

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите общи условия.