Домейн .vip

Търсене на домейн име от областта .VIP:

Вие или вашите клиенти сте Very Important Persons? Един от най-чаканите нови домейни е вече тук. Резервирайте вашето VIP пространство в мрежата с домейн .vip още днес!

Примери:

only.vip

club.vip

forever.vip

VashetoIme.vip

VashataFirma.vip
Домейн .vip

Цени и периоди за домейн .vip

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
61.99 лв.
61.99 лв.
61.99 лв.
2 години
123.98 лв.
123.98 лв.
-
3 години
185.97 лв.
185.97 лв.
-
4 години
247.96 лв.
247.96 лв.
-
5 години
309.95 лв.
309.95 лв.
-
10 години
619.90 лв.
619.90 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.