Вашата количка е празна
0.00 лв

Домейн .video

Търсене на домейн име от областта .VIDEO:

Видеото превзема интернет и .video се очертава като един от най-интересните нови домейни. Това сочат тенденциите в развитието на дигиталния свят. Влогърите също стават все по-популярни. Регистрирайте своя сайт за видео съдържание с разширение .video сега!

Примери:

watch.video

funny.video

share.video

VashataFirma.video

VashetoIme.video
Домейн .events

Цени и периоди за домейн .video

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
55.75 лв.
55.75 лв.
55.75 лв.
2 години
111.50 лв.
111.50 лв.
-
3 години
167.25 лв.
167.25 лв.
-
4 години
223.00 лв.
223.00 лв.
-
5 години
278.75 лв.
278.75 лв.
-
10 години
557.50 лв.
557.50 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.