Домейн .viajes

Търсене на домейн име от областта .VIAJES:

В превод от испански език "viajes" означава "пътувания". Това е домейн за тези, чийто бизнес е ориентиран към туризма в испаноговорящите страни. Домейнът .viajes е изключително подходящ, както за юридически, така и за физически лица, за туристически агенти, услуги по наемане на автомобили, продажба на туристически стоки и всякакви други услуги, обвързани с туризъм от и към Латинска Америка и Испания. Ако вие попадате в тази категория, подсигурете вашия лесно запомнящ се Интернет адрес - вземете домейн .viajes още днес.

Примери:

tickets.viajes

cruise.viajes

hotels.viajes

VashetoIme.viajes

VashataKompania.viajes

Домейн .viajes

Цени и периоди за домейн .viajes

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
127.99 лв.
127.99 лв.
127.99 лв.
2 години
255.98 лв.
255.98 лв.
-
3 години
383.97 лв.
383.97 лв.
-
4 години
511.96 лв.
511.96 лв.
-
5 години
639.95 лв.
639.95 лв.
-
10 години
1279.90 лв.
1279.90 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.