Вашата количка е празна
0.00 лв

Домейн .ventures

Търсене на домейн име от областта .VENTURES:

В буквален превод от английски "ventures" означава "начинания". В света на бизнеса "ventures" характеризира нови предприемачи и бизнес иноватори. Ако търсите вниманието на инвестиционни банки, рискови инвеститори и фондове, които могат да превърнат вашия проект в реалност, .ventures е домейн точно за вас.


Примери:


bulgarian.ventures


creative.ventures


tech.ventures


StartUP.ventures


new-online.ventures

ventures

Цени и периоди за домейн .ventures

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
121.75 лв.
121.75 лв.
121.75 лв.
2 години
243.50 лв.
243.50 лв.
-
3 години
365.25 лв.
365.25 лв.
-
4 години
487.00 лв.
487.00 лв.
-
5 години
608.75 лв.
608.75 лв.
-
10 години
1217.50 лв.
1217.50 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.