Домейн .vacations

Търсене на домейн име от областта .VACATIONS:

"Светът е книга и тези, които не пътуват, прочитат само първата страница." е казал някога Свети Августин. Ако вие сте от тези хора, които обичат да пътуват и да прекарват своите ваканции на най-различни и екзотични места, вероятно много често ви се е случвало да търсите в Интернет следващата дестинация за книгата на вашите пътувания.

Колко хубаво би било да се ориентираме лесно сред всичката тази информация в Интернет, нали? Е, вече ще бъде по-лесно, защото новият домейн .vacations ще обедини сайтовете, в които можем да намерим търсената от нас информация.

Ако вие предлагате организиране на ваканции или публикувате информация за тях във вашия сайт, защо не регистрирате още сега вашия .vacations домейн? А ако искате да споделяте преживяванията от вашите ваканции в блог, домейн .vacations отново е най-добрият избор.

Побързайте и ще можете да се възползвате от голямото разнообразие от свободни имена!

Примери:

izgodni.vacations

luksozni.vacations

bulgaria.vacations

evropa.vacations

VashataFirma.vacations

Домейн .vacations

Цени и периоди за домейн .vacations

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
77.99 лв.
77.99 лв.
77.99 лв.
2 години
155.98 лв.
155.98 лв.
-
3 години
233.97 лв.
233.97 лв.
-
4 години
311.96 лв.
311.96 лв.
-
5 години
389.95 лв.
389.95 лв.
-
10 години
779.90 лв.
779.90 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.