Забравена парола

или

Вход за един домейн

Вашата количка е празна
0.00 лв

Домейн .vacations

Търсене на домейн име от областта .VACATIONS:

"Светът е книга и тези, които не пътуват, прочитат само първата страница." е казал някога Свети Августин. Ако вие сте от тези хора, които обичат да пътуват и да прекарват своите ваканции на най-различни и екзотични места, вероятно много често ви се е случвало да търсите в Интернет следващата дестинация за книгата на вашите пътувания.

Колко хубаво би било да се ориентираме лесно сред всичката тази информация в Интернет, нали? Е, вече ще бъде по-лесно, защото новият домейн .vacations ще обедини сайтовете, в които можем да намерим търсената от нас информация.

Ако вие предлагате организиране на ваканции или публикувате информация за тях във вашия сайт, защо не регистрирате още сега вашия .vacations домейн? А ако искате да споделяте преживяванията от вашите ваканции в блог, домейн .vacations отново е най-добрият избор.

Побързайте и ще можете да се възползвате от голямото разнообразие от свободни имена!

Примери:

izgodni.vacations

luksozni.vacations

bulgaria.vacations

evropa.vacations

VashataFirma.vacations

Домейн .vacations

Цени и периоди за домейн .vacations

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
58.75 лв.
58.75 лв.
58.75 лв.
2 години
115.75 лв.
115.75 лв.
-
3 години
172.75 лв.
172.75 лв.
-
4 години
229.75 лв.
229.75 лв.
-
5 години
287.75 лв.
287.75 лв.
-
10 години
573.75 лв.
573.75 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.
Затвори

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите общи условия.