Забравена парола

или

Вход за един домейн

Вашата количка е празна
0.00 лв

Домейн .uk

Търсене на домейн име от областта .UK:

Добра новина за всички, чиито сайтове и проекти са насочени към Обединеното Кралство. Вече имаме по-кратък, по-лесен и по-универсален домейн, който таргетира британската аудитория. Вече не сте ограничени да избирате само между поддомейните .me.uk, .org.uk и co.uk, а можете директно да регистрирате само универсалния .uk домейн.

Бъдете едни от първите! Регистрирайте най-желания от вас домейн .uk, докато все още има милиони хубави имена, свободни за регистрация.

Примери:

books.uk

clothes.uk

parties.uk

travel.uk

VashataFirma.uk

Условия за регистрация

За регистрацията на домейн от областта .UK задължително трябва да посочите адрес във Великобритания.

Името на .UK домейна не може да съвпада с регистриран домейн от областите me.uk, .org.uk и .co.uk, освен ако нямате регистриран домейн със същото име от тези области. В този случай имате право за регистрация на домейн .UK със същото име, като за регистрацията трябва да посочите идентична контактна информация.
За повече информация може да се свържете с нас.
Домейн .uk

Цени и периоди за домейн .uk

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
17.75 лв.
17.75 лв.
17.75 лв.
2 години
34.75 лв.
34.75 лв.
-
3 години
51.75 лв.
51.75 лв.
-
4 години
68.75 лв.
68.75 лв.
-
5 години
85.75 лв.
85.75 лв.
-
10 години
170.75 лв.
170.75 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.
Затвори

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите общи условия.