Домейн .tokyo

Търсене на домейн име от областта .TOKYO:

Токио е столицата на Япония и център на най-големия метрополен център в света - Голямо Токио. Метрополният регион е с население над 35 милиона души и с най-високия брутен вътрешен продукт в света, надхвърлящ 1,479 трилиона долара. В Токио се намират 51 от компаниите във Форчън Глобал 500 - повече, отколкото във всеки друг град по света. Градът е определян като един от трите "командни центъра" на световната икономика, наред с Ню Йорк и Лондон.

Всичко това прави Токио един от най-влиятелните градове в света, което обуславя и нуждата от специално място в уеб пространството на този метрополисен център. Домейнът .tokyo прави създаването на това единно уеб присъствие възможно.

За всеки бизнес позициониран в Токио или имащ представителство там, домейнът .tokyo е добър избор за позициониране в Интернет.

Примери:

see.tokyo

bars.tokyo

museums.tokyo

business.tokyo

VashataFirma.tokyo

Домейн .tokyo

Цени и периоди за домейн .tokyo

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
41.99 лв.
41.99 лв.
41.99 лв.
2 години
83.98 лв.
83.98 лв.
-
3 години
125.97 лв.
125.97 лв.
-
4 години
167.96 лв.
167.96 лв.
-
5 години
209.95 лв.
209.95 лв.
-
10 години
419.90 лв.
419.90 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.