Забравена парола

или

Вход за един домейн

Вашата количка е празна
0.00 лв

Домейн .tokyo

Търсене на домейн име от областта .TOKYO:

Токио е столицата на Япония и център на най-големия метрополен център в света - Голямо Токио. Метрополният регион е с население над 35 милиона души и с най-високия брутен вътрешен продукт в света, надхвърлящ 1,479 трилиона долара. В Токио се намират 51 от компаниите във Форчън Глобал 500 - повече, отколкото във всеки друг град по света. Градът е определян като един от трите "командни центъра" на световната икономика, наред с Ню Йорк и Лондон.

Всичко това прави Токио един от най-влиятелните градове в света, което обуславя и нуждата от специално място в уеб пространството на този метрополисен център. Домейнът .tokyo прави създаването на това единно уеб присъствие възможно.

За всеки бизнес позициониран в Токио или имащ представителство там, домейнът .tokyo е добър избор за позициониране в Интернет.

Примери:

see.tokyo

bars.tokyo

museums.tokyo

business.tokyo

VashataFirma.tokyo

Домейн .tokyo

Цени и периоди за домейн .tokyo

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
29.75 лв.
29.75 лв.
29.75 лв.
2 години
57.75 лв.
57.75 лв.
-
3 години
86.75 лв.
86.75 лв.
-
4 години
114.75 лв.
114.75 лв.
-
5 години
143.75 лв.
143.75 лв.
-
10 години
285.75 лв.
285.75 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.
Затвори

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите общи условия.