Домейн .today

Търсене на домейн име от областта .TODAY:

Най-важният ден от календара е винаги днешният! За да бъдете конкурентоспособни в света на Интернет, трябва винаги да предоставяте информация по възможно най-бързия и адекватен с промените начин. Домейнът .today е изключително подходящ за широк кръг от сайтове, включително новини, промоции, мода, блогове и много други теми, разчитащи на ежедневно обновяване. Независимо какво е естеството на бизнеса ви, с домейн .today, посетителите Ви ще знаят, че вие винаги сте в крак с настоящето.


Примери:


novinite.today

modata.today

ofertite.today

kino.today

VashataFirma.today
Домейн .today

Цени и периоди за домейн .today

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
60.99 лв.
60.99 лв.
60.99 лв.
2 години
121.98 лв.
121.98 лв.
-
3 години
182.97 лв.
182.97 лв.
-
4 години
243.96 лв.
243.96 лв.
-
5 години
304.95 лв.
304.95 лв.
-
10 години
609.90 лв.
609.90 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.