Домейн .tips

Търсене на домейн име от областта .TIPS:

Преведено на български, "tips" буквално означава полезни съвети. Ако вие имате забележителен опит и знания в дадена област, искате да споделите вашите полезни съвети със света, вашият бизнес е свързан с предоставяне на информация и консултиране в дадена сфера, или блогвате най-различни съвети, събрани от авторитетите в конкретната област, то тогава .tips е перфектният домейн за вас. Можете да изберете вашето уникално онлайн име от огромното разнообразие от свободни имена.

Примери:

marketing.tips

sport.tips

business.tips

make-up.tips

MyName.tips

Споделете със света своите полезни съвети и направете вашия сайт лесно откриваем. Регистрирайте своя .tips домейн сега!
Домейн .tips

Цени и периоди за домейн .tips

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
69.99 лв.
69.99 лв.
69.99 лв.
2 години
138.99 лв.
138.99 лв.
-
3 години
207.99 лв.
207.99 лв.
-
4 години
276.99 лв.
276.99 лв.
-
5 години
345.99 лв.
345.99 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.