Домейн .technology

Търсене на домейн име от областта .TECHNOLOGY:

В съществена степен технологиите ни определят като хора. Те въплъщават непрекъснатия ни стремеж да създаваме нови и по-добри неща, улесняващи живота ни и решаващи проблемите ни ефективно. Домейнът .technology е създаден именно за тези от нас, които проучват, произвеждат, осведомяват или продават технологии. Изборът на .technology е напредничавият облик на вашия бизнес още преди дори посетителите да заредят сайта ви.


Примери:


mobilni.technology

inovativni.technology

computer.technology

VashatаFirma.technology

VashiatBlog.technology
Домейн .technology

Цени и периоди за домейн .technology

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
60.99 лв.
60.99 лв.
60.99 лв.
2 години
121.99 лв.
121.99 лв.
-
3 години
181.99 лв.
181.99 лв.
-
4 години
242.99 лв.
242.99 лв.
-
5 години
303.99 лв.
303.99 лв.
-
10 години
606.99 лв.
606.99 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.