Домейн .tattoo

Търсене на домейн име от областта .TATTOO:

Обичаш ли татуировки? Създай свой .tattoo уеб сайт! От древна форма на изкуство, култура и ритуали, в наши дни татуировките са се превърнали в модна тенденция и форма на себеизразяване. Популярността им сред съвременните общества превърна това древно изкуство в печеливш и доходен бизнес. Домейнът .tattoo е създаден специално за всички татуисти, студиа за татуировки, почитатели на татосите и всички, които пишат или блогват за татуировките или своето собствено .tattoo преживяване.

Примери:

gotini.tattoo

studio.tattoo

catalog.tattoo

moite.tattoo

napravi-si.tattoo

Регистрирай своя .tattoo домейн сега! Бъди оригинален и направи своя уеб сайт забележим и запомнящ се!
Домейн .tattoo

Цени и периоди за домейн .tattoo

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
139.99 лв.
139.99 лв.
139.99 лв.
2 години
279.98 лв.
279.98 лв.
-
3 години
419.97 лв.
419.97 лв.
-
4 години
559.96 лв.
559.96 лв.
-
5 години
699.95 лв.
699.95 лв.
-
10 години
1399.90 лв.
1399.90 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.