Домейн .support

Търсене на домейн име от областта .SUPPORT:

Макар и "support" да е английска дума, тя вече масово се употребява и в българския език. Буквално се превежда поддръжка, подкрепа, помощ. Ако във вашия бизнес поддръжката на услугата, която предлагате е от изключителна важност, покажете това с домейн .support. Изнесете страницата за помощ на клиентите на отделен домейн със .support разширение или го използвайте за публикуване на помощна информация. Домейнът .support е изключително подходящ и за блогове, които дават помощна информация по дадена тема.

Примери:

tehnicheski.support

VashtaFirma.support

VashiaBlog.support

kak-da.support

usluga.support

Домейн .support

Цени и периоди за домейн .support

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
60.99 лв.
60.99 лв.
60.99 лв.
2 години
121.98 лв.
121.98 лв.
-
3 години
182.97 лв.
182.97 лв.
-
4 години
243.96 лв.
243.96 лв.
-
5 години
304.95 лв.
304.95 лв.
-
10 години
609.90 лв.
609.90 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.