Забравена парола

или

Вход за един домейн

Вашата количка е празна
0.00 лв

Домейн .support

Търсене на домейн име от областта .SUPPORT:

Макар и "support" да е английска дума, тя вече масово се употребява и в българския език. Буквално се превежда поддръжка, подкрепа, помощ. Ако във вашия бизнес поддръжката на услугата, която предлагате е от изключителна важност, покажете това с домейн .support. Изнесете страницата за помощ на клиентите на отделен домейн със .support разширение или го използвайте за публикуване на помощна информация. Домейнът .support е изключително подходящ и за блогове, които дават помощна информация по дадена тема.

Примери:

tehnicheski.support

VashtaFirma.support

VashiaBlog.support

kak-da.support

usluga.support

Домейн .support

Цени и периоди за домейн .support

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
40.75 лв.
40.75 лв.
40.75 лв.
2 години
80.75 лв.
80.75 лв.
-
3 години
120.75 лв.
120.75 лв.
-
4 години
160.75 лв.
160.75 лв.
-
5 години
200.75 лв.
200.75 лв.
-
10 години
400.75 лв.
400.75 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.
Затвори

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите общи условия.