Вашата количка е празна
0.00 лв

Домейн .solutions

Търсене на домейн име от областта .SOLUTIONS:

В наши дни успешният бизнес не просто предлага продукти и услуги на своите клиенти, а предоставя цялостно решение за нуждите и желанията им. Думата "solutions" вече масово навлиза и в българския език и буквално означава решения. Покажете на своите клиенти, че при вас могат да намерят професионални и адекватни решения за своите нужди и желания, като добавите домейн .solutions към вашето име в Интернет.

Домейнът .solutions е също подходящ за блогове и информационни сайтове, които предлагат съвети и решения по дадени теми.

Примери:

tehnika.solutions

patuvane.solutions

internet.solutions

obzavejdane.solutions

VashataFirma.solutions

Домейн .solutions

Цени и периоди за домейн .solutions

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
57.75 лв.
57.75 лв.
57.75 лв.
2 години
115.50 лв.
115.50 лв.
-
3 години
173.25 лв.
173.25 лв.
-
4 години
231.00 лв.
231.00 лв.
-
5 години
288.75 лв.
288.75 лв.
-
10 години
577.50 лв.
577.50 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.