Забравена парола

или

Вход за един домейн

Вашата количка е празна
0.00 лв

Домейн .solutions

Търсене на домейн име от областта .SOLUTIONS:

В наши дни успешният бизнес не просто предлага продукти и услуги на своите клиенти, а предоставя цялостно решение за нуждите и желанията им. Думата "solutions" вече масово навлиза и в българския език и буквално означава решения. Покажете на своите клиенти, че при вас могат да намерят професионални и адекватни решения за своите нужди и желания, като добавите домейн .solutions към вашето име в Интернет.

Домейнът .solutions е също подходящ за блогове и информационни сайтове, които предлагат съвети и решения по дадени теми.

Примери:

tehnika.solutions

patuvane.solutions

internet.solutions

obzavejdane.solutions

VashataFirma.solutions

Домейн .solutions

Цени и периоди за домейн .solutions

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
40.75 лв.
40.75 лв.
40.75 лв.
2 години
80.75 лв.
80.75 лв.
-
3 години
120.75 лв.
120.75 лв.
-
4 години
160.75 лв.
160.75 лв.
-
5 години
200.75 лв.
200.75 лв.
-
10 години
400.75 лв.
400.75 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.
Затвори

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите общи условия.