Домейн .ski

Търсене на домейн име от областта .SKI:

Ако сте от хората, които всяко лято с нетърпение очакват зимата, за да могат да се порадват на любимия си спорт, домейнът .ski е точно за вас! Не отлагайте повече вашето зимно присъствие в интернет. Вие обичате да карате ски, бизнесът ви е свързан с тях или следите всяко ски състезание и можете да регистрирате своя домейн .ski още днес!

Примери:

winter.ski

trainer.ski

rent.ski

VashetoIme.ski

VashataFirma.ski
Домейн .ski

Цени и периоди за домейн .ski

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
136.99 лв.
136.99 лв.
136.99 лв.
2 години
272.99 лв.
272.99 лв.
-
3 години
408.99 лв.
408.99 лв.
-
4 години
544.99 лв.
544.99 лв.
-
5 години
681.99 лв.
681.99 лв.
-
10 години
1362.99 лв.
1362.99 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.