Забравена парола

или

Вход за един домейн

Вашата количка е празна
0.00 лв

Домейн .сайт

Търсене на домейн име от областта .САЙТ:

Домейнът .сайт е един от най-дългоочакваните домейни в България. Той обобщава всички уеб страници в мрежата и е подходящ за всяка една дейност и бизнес. Изписването му на кирилица е допълнително предимство за по-лесното му откриване и запомняне от клиентите и посетителите на вашия сайт.

Бъдете първи и регистрирайте вашия бранд или име на фирма с разширение .сайт и запазете вашата онлайн уникалност и индивидуалност!

Регистрирай твоя .сайт домейн още сега!

Примери

моят.сайт

най-добрият.сайт

направи.сайт

уеб.сайт

дизайн.сайт

Домейн .сайт

Цени и периоди за домейн .сайт

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
55.75 лв.
69.75 лв.
69.75 лв.
69.75 лв.
2 години
139.50 лв.
139.50 лв.
-
3 години
209.25 лв.
209.25 лв.
-
4 години
279.00 лв.
279.00 лв.
-
5 години
348.75 лв.
348.75 лв.
-
10 години
697.50 лв.
697.50 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.
Затвори

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите общи условия.