Домейн .ryukyu

Търсене на домейн име от областта .RYUKYU:

Чували ли сте за японските острови Рюкю? Знаете ли историята на Кралство Рюкю? Ако искате да разкажете на повече хора за това тайнствено място и неговата история, както и да ги заведете там, избере домейн .ryukyu за вашия сайт сега!

Примери:

islands.ryukyu

visit.ryukyu

nature.ryukyu

VashetoIme.ryukyu

VashataFirma.ryukyu
Домейн .ryukyu

Цени и периоди за домейн .ryukyu

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
50.99 лв.
50.99 лв.
50.99 лв.
2 години
101.98 лв.
101.98 лв.
-
3 години
152.97 лв.
152.97 лв.
-
4 години
203.96 лв.
203.96 лв.
-
5 години
254.95 лв.
254.95 лв.
-
10 години
509.90 лв.
509.90 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.