Домейн .reviews

Търсене на домейн име от областта .REVIEWS:

Въпреки многообразието и ефективността на съвременните маркетингови канали, нищо не може да се сравни със силата на добрия стар "от човек на човек" маркетинг. В огромна част от случаите съвременния клиент проверява за различни ревюта и чужди мнения в Интернет преди да пристъпи към покупка. Именно с такава цел е създаден домейнът .reviews. Използвайте .reviews за да създадете общества от клиенти, споделящи опита си с различни продукти или услуги. Направете вашия уеб сайт отправна точка за достоверна продуктова информация с логично и лесно за запомняне име.

Примери:

telefoni.reviews

uslugi.reviews

krasota.reviews

VashiatBlog.reviews

VashataFirma.reviews
Домейн .reviews

Цени и периоди за домейн .reviews

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
62.99 лв.
62.99 лв.
62.99 лв.
2 години
125.99 лв.
125.99 лв.
-
3 години
188.99 лв.
188.99 лв.
-
4 години
250.99 лв.
250.99 лв.
-
5 години
313.99 лв.
313.99 лв.
-
10 години
627.99 лв.
627.99 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.