Забравена парола

или

Вход за един домейн

Вашата количка е празна
0.00 лв

Домейн .rest

Търсене на домейн име от областта .REST:

Rest е съкращение от думата restaurant, която се използва в над 20 езика по света, включително и българския. Това прави домейнът .rest универсален и разбираем за милиони хора по света. Освен широкото му приложение, той е и кратък и лесен за запомняне.

С навлизането на мобилните устройства хората все по-често започват да търсят в движение заведения, барове, ресторанти около себе си, където да отидат. С домейнът .rest вашият ресторант ще е лесно откриваем по всяко време и навсякъде за вашите клиенти.

Освен за ресторанти, домейнът .rest може да се ползва и за сайтове за почивки.

Не пропускайте възможността да регистрирате вашия най-желан .rest домейн!

Примери:

italian.rest

pizza.rest

bulgarian.rest

good.rest

VashiaRestorant.rest

Домейн .rest

Цени и периоди за домейн .rest

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
69.75 лв.
69.75 лв.
69.75 лв.
2 години
138.75 лв.
138.75 лв.
-
3 години
207.75 лв.
207.75 лв.
-
4 години
275.75 лв.
275.75 лв.
-
5 години
344.75 лв.
344.75 лв.
-
10 години
688.75 лв.
688.75 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.
Затвори

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите общи условия.