Вашата количка е празна
0.00 лв

Домейн .report

Търсене на домейн име от областта .REPORT:

И на български думата report означава репорт или по-често използваното - доклад, което означава предоставяне на информация на определени хора или на широката публика и е релевантно за всеки бизнес или неправителствена организация. Домейнът .report е подходящ за сайтове, в които се публикуват доклади от всякакъв вид. Може да се използва от бизнеси и неправителствени организации, които желаят да публикуват доклади за своето представяне и по този начин да увеличат прозрачността на дейността си, както и за маркетинг доклади за различни бизнес сектори, продукти и др.

Примери:

marketing.report

business.report

financial.report

new.report

VashataKompaniq.report

Домейн .report

Цени и периоди за домейн .report

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
50.75 лв.
50.75 лв.
50.75 лв.
2 години
100.75 лв.
100.75 лв.
-
3 години
150.75 лв.
150.75 лв.
-
4 години
200.75 лв.
200.75 лв.
-
5 години
250.75 лв.
250.75 лв.
-
10 години
500.75 лв.
500.75 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.