Забравена парола

или

Вход за един домейн

Вашата количка е празна
0.00 лв

Домейн .rentals

Търсене на домейн име от областта .RENTALS:

В днешно време живеем толкова забързано и динамично, че не се знае къде ще ни отведе утрешния ден. Дали ще сме в друг град, друга държава, или в друг континент, зависи изцяло от нашето желание и начин на живот.

Пътувайки и опознавайки света, ние имаме нужда, освен от желание, и от място, където да спим, превозно средство, с което да се придвижваме и много други удобства, които понякога е трудно да си позволим да закупим. В такива случаи на помощ идват фирмите, които ни ги отдават под наем. Да, точно за тези фирми, има домейн и той е .rentals.

Ще бъде много лесно за нас да намерим тези фирми в интернет, когато използват този специфичен за тяхната дейност домейн. А ако вие имате такава фирма, побързайте и регистрирайте вашия .rentals домейн.

Примери:

kashti.rentals

apartamenti.rentals

stai.rentals

koli.rentals

VashataFirma.rentals

Домейн .rentals

Цени и периоди за домейн .rentals

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
58.75 лв.
58.75 лв.
58.75 лв.
2 години
115.75 лв.
115.75 лв.
-
3 години
172.75 лв.
172.75 лв.
-
4 години
229.75 лв.
229.75 лв.
-
5 години
287.75 лв.
287.75 лв.
-
10 години
573.75 лв.
573.75 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.
Затвори

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите общи условия.