Домейн .pub

Търсене на домейн име от областта .PUB:

Преведено на български pub означава кръчма.

Този тип заведения са много типични за културата на Великобритания, Ирландия, Австралия, Канада, Южна Африка и Нова Зеландия. Жителите на тези страни са големи почитатели на пъбовете и ако вие сте собственик на такъв тип заведение с голям успех можете да ги привлечете за ваши клиенти.

Един от най-лесните и достъпни начини е като регистрирате името на вашето заведение с домейн .pub. Така ще бъдете лесно откриваеми в Интернет пространството - един от най-използваните канали за намиране на места за забавление от чуждестранните туристи.

Регистрирайте вашия .pub домейн още сега.

Примери:

irish.pub

british.pub

thebest.pub

sofia.pub

VashetoZavedenie.pub

Домейн .pub

Цени и периоди за домейн .pub

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
80.99 лв.
80.99 лв.
80.99 лв.
2 години
161.98 лв.
161.98 лв.
-
3 години
242.97 лв.
242.97 лв.
-
4 години
323.96 лв.
323.96 лв.
-
5 години
404.95 лв.
404.95 лв.
-
10 години
809.90 лв.
809.90 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.