Домейн .pink

Търсене на домейн име от областта .PINK:

Розовият цвят е един от най-предпочитаните от женската аудитория. Той навява асоциации за женственост, нежност, подкрепа и съпричастност. Ако жените са вашата целева аудитория или брандът ви е свързан с вечно модерния розов цвят, домейнът .pink е подходящ за вас. Той е добър избор и за личен блог, сайт за кулинарни рецепти и много други.

Ако вашият цвят е розовият, изберете най-подходящия .pink домейн за своя сайт!

Примери:

style.pink

spodeli.pink

kozmetika.pink

gergana.pink

VashataOrganizacia.pink

Домейн .pink

Цени и периоди за домейн .pink

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
50.99 лв.
50.99 лв.
50.99 лв.
2 години
101.98 лв.
101.98 лв.
-
3 години
152.97 лв.
152.97 лв.
-
4 години
203.96 лв.
203.96 лв.
-
5 години
254.95 лв.
254.95 лв.
-
10 години
509.90 лв.
509.90 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.