Забравена парола

или

Вход за един домейн

Вашата количка е празна
0.00 лв

Домейн .photography

Търсене на домейн име от областта .PHOTOGRAPHY:

Независимо дали сте професионален фотограф, търсещ популярност в онлайн пространството, или любител-фотограф, търсещ подходящо място да публикува снимките си онлайн, хванете момента с .photography и запазете име за своята лична онлайн галерия още днес! Професионалистите ще оценят колко по-видим e техният сайт, а любителите - колко лесно е да бъдат открити от своето семейство и приятели. Новият .photography домейн е подходящ за фото студия, сайтове за споделяне на снимки, фотографи и всички, които обичат да снимат. Това определено е домейн, който трябва да имате!

Примери:

svatba.photography

party.photography

IvanPetrov.photography

VashetoStudio.photography

spodeli.photography
Домейн .photography

Цени и периоди за домейн .photography

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
40.75 лв.
40.75 лв.
40.75 лв.
2 години
80.75 лв.
80.75 лв.
-
3 години
120.75 лв.
120.75 лв.
-
4 години
160.75 лв.
160.75 лв.
-
5 години
200.75 лв.
200.75 лв.
-
10 години
400.75 лв.
400.75 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.
Затвори

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите общи условия.