Домейн .photography

Търсене на домейн име от областта .PHOTOGRAPHY:

Независимо дали сте професионален фотограф, търсещ популярност в онлайн пространството, или любител-фотограф, търсещ подходящо място да публикува снимките си онлайн, хванете момента с .photography и запазете име за своята лична онлайн галерия още днес! Професионалистите ще оценят колко по-видим e техният сайт, а любителите - колко лесно е да бъдат открити от своето семейство и приятели. Новият .photography домейн е подходящ за фото студия, сайтове за споделяне на снимки, фотографи и всички, които обичат да снимат. Това определено е домейн, който трябва да имате!

Примери:

svatba.photography

party.photography

IvanPetrov.photography

VashetoStudio.photography

spodeli.photography
Домейн .photography

Цени и периоди за домейн .photography

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
80.99 лв.
80.99 лв.
80.99 лв.
2 години
161.98 лв.
161.98 лв.
-
3 години
242.97 лв.
242.97 лв.
-
4 години
323.96 лв.
323.96 лв.
-
5 години
404.95 лв.
404.95 лв.
-
10 години
809.90 лв.
809.90 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.