Домейн .онлайн

Търсене на домейн име от областта .ОНЛАЙН:

Да бъдеш онлайн е задължително. Без присъствие в Интернет, твоят бизнес не би могъл да се развие в пълния си потенциал. Всички клиенти са онлайн и не можем да си позволим да отсъстваме от този канал. Домейнът .онлайн е универсално решение за вашето Интернет име, особено с изписването си на кирилица, ще ви доближи възможно най-близо и най-бързо до вашите клиенти. Побързайте и регистрирайте най-подходящото за вас име с разширение .онлайн.

Бъдете онлайн с новия .онлайн домейн! Регистрирайте още сега!

Примери:

сайт.онлайн

магазин.онлайн

продавай.онлайн

купи.онлайн

обучение.онлайн

Домейн .онлайн

Цени и периоди за домейн .онлайн

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
73.99 лв.
73.99 лв.
73.99 лв.
2 години
146.99 лв.
146.99 лв.
-
3 години
219.99 лв.
219.99 лв.
-
4 години
292.99 лв.
292.99 лв.
-
5 години
366.99 лв.
366.99 лв.
-
10 години
732.99 лв.
732.99 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.