Домейн .onl

Търсене на домейн име от областта .ONL:

Onl е съкращение от "online". Данни на Google показват, че голяма част от потребителите предпочитат съкращението "onl", когато използват търсачката. С домейн .onl ще покажете ясно на света, че сте активна част от глобалната мрежа. Естеството на домейна го прави многофункционален и приложим за компании, неправителствени организации, лични блогове и други. Вземете вашия .onl още днес.

Примери:

hrana.onl

georgi.onl

ukazatel.onl

VashataFirma.onl

VashiatBlog.onl
Домейн .onl

Цени и периоди за домейн .onl

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
39.99 лв.
39.99 лв.
39.99 лв.
2 години
79.98 лв.
79.98 лв.
-
3 години
119.97 лв.
119.97 лв.
-
4 години
159.96 лв.
159.96 лв.
-
5 години
199.95 лв.
199.95 лв.
-
10 години
399.90 лв.
399.90 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.