Домейн .nagoya

Търсене на домейн име от областта .NAGOYA:

Nagoya е основен пристанищен град в Япония на остров Хоншу край Тихия океан и административен център на префектура Айчи. Населението му е близо 2 300 000 жители, което го прави 4-тия по големина град в Япония. Нагоя е културен, икономически, научен и индустриален център на Япония. Всичко това прави .nagoya изключително необходим и полезен домейн за хората и бизнесите от този район.

Ако имате бизнес свързан с този район, можете да регистрирате вашия .nagoya домейн от тук.

Примери:

restorants.nagoya

bars.nagoya

delivery.nagoya

education.nagoya

taxi.nagoya

Домейн .nagoya

Цени и периоди за домейн .nagoya

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
48.99 лв.
48.99 лв.
48.99 лв.
2 години
97.98 лв.
97.98 лв.
-
3 години
146.97 лв.
146.97 лв.
-
4 години
195.96 лв.
195.96 лв.
-
5 години
244.95 лв.
244.95 лв.
-
10 години
489.90 лв.
489.90 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.