Домейн .media

Търсене на домейн име от областта .MEDIA:

Средствата за масово информиране, или медиите, са т.нар. "четвърта власт". Медиите са онези,които обясняват на хората случващото се. Как хората ще разберат процесите в дадена страна, как ще ги оценят, как ще реагират на тях – всичко това е до голяма степен в ръцете на вестниците, радиото, телевизията.

Медиите са една от най-влиятелните сили в света и не случайно за тях е отреден специален домейн. Всяка медия, било то печатна, електронна, социална или телевизионна, може да се възползва от домейн .media, за да се позиционира по-добре в Интернет пространството.

Регистрирайте вашия .media домейн и бъдете по-близо до вашите читатели.

Примери:

novinarska.media

socialna.media

pechatna.media

vashata.media

Домейн .media

Цени и периоди за домейн .media

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
83.99 лв.
83.99 лв.
83.99 лв.
2 години
167.98 лв.
167.98 лв.
-
3 години
251.97 лв.
251.97 лв.
-
4 години
335.96 лв.
335.96 лв.
-
5 години
419.95 лв.
419.95 лв.
-
10 години
839.90 лв.
839.90 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.