Домейн .maison

Търсене на домейн име от областта .MAISON:

Домейнът .maison е подходящ за сайтове, ориентирани около френскоговорящи посетители с интереси в областта на недвижимото имущество. В превод от френски език "maison" означава "къща", което прави домейнът удобен за брокери на недвижимо имущество, сайтове събиращи обяви за покупко-продажба на такова, дизайнери, блогове за интериорни съвети и други. Ако вашият бизнес е в тази насока и основният език на комуникация с клиентите Ви е френският, домейнът .maison е точно за вас.

Примери:

bulgarie.maison

acheter.maison

vendre.maison

abordable.maison

VashataFirma.maison

Домейн .maison

Цени и периоди за домейн .maison

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
127.99 лв.
127.99 лв.
127.99 лв.
2 години
255.99 лв.
255.99 лв.
-
3 години
383.99 лв.
383.99 лв.
-
4 години
511.99 лв.
511.99 лв.
-
5 години
639.99 лв.
639.99 лв.
-
10 години
1278.99 лв.
1278.99 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.