Домейн .london

Търсене на домейн име от областта .LONDON:

Лондон - най-големият метрополис в Европейския съюз и дом на над 8 милиона души, вече получи своето отредено място в Интернет с домейн .london. Домейнът може да се използва от всеки човек, живеещ, учещ или работещ в столицата на Великобритания.

Лондон е и един от най-благоприятните градове в Европа за стартиране на бизнес, така че .london е перфектен за всички инвеститори, предприемачи и собственици на бизнес. Домейнът може да се използва успешно и за магазини, ресторанти, кафенета, барове, хотели и всякакви други търговски обекти, които се намират в Лондон.

Примери:

bar.london

shop.london

home.london

jobs.london

hotel.london

Домейн .london

Цени и периоди за домейн .london

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
136.99 лв.
136.99 лв.
136.99 лв.
2 години
273.98 лв.
273.98 лв.
-
3 години
410.97 лв.
410.97 лв.
-
4 години
547.96 лв.
547.96 лв.
-
5 години
684.95 лв.
684.95 лв.
-
10 години
1369.90 лв.
1369.90 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.