Домейн .life

Търсене на домейн име от областта .LIFE:

Life означава живот. Домейнът .life предоставя широк спектър от възможности за уникално домейн име за всякакъв вид сайтове и онлайн проекти. Ако смятате, че .life е подходящо разширение за вашия онлайн проект, регистрирайте най-предпочитания от вас домейн, докато все още има милиони свободни имена.

Примери:

dari.life

good.life

zdravosloven.life

sofia.life

VashetoIme.life

Домейн .life

Цени и периоди за домейн .life

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
76.99 лв.
76.99 лв.
76.99 лв.
2 години
153.98 лв.
153.98 лв.
-
3 години
230.97 лв.
230.97 лв.
-
4 години
307.96 лв.
307.96 лв.
-
5 години
384.95 лв.
384.95 лв.
-
10 години
769.90 лв.
769.90 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.