Забравена парола

или

Вход за един домейн

Вашата количка е празна
0.00 лв

Домейн .lease

Търсене на домейн име от областта .LEASE:

Преведено на български lease означава наем, аренда, договор за наем, договор за лизинг. Домейнът .lease предоставя Интернет пространство за реклама, промотиране и изложение на всички бизнеси, свързани с отдаване под наем или продажба на лизинг на автомобили, недвижими имоти и друга собственост.

Домейнът .lease е подходящ за всички търговци на автомобили, брокери на недвижими имоти, собственици на земи, лизингови компании и други бизнеси, свързани с наеми и лизинг.

Регистрирайте вашия .lease домейн, за да получите лесно разпознаваемо име в Интернет пространството, на което клиентите могат да се доверят!

Примери:

rent.lease

cars.lease

imoti.lease

services.lease

YourCompany.lease

Домейн .lease

Цени и периоди за домейн .lease

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
91.75 лв.
91.75 лв.
91.75 лв.
2 години
183.50 лв.
183.50 лв.
-
3 години
275.25 лв.
275.25 лв.
-
4 години
367.00 лв.
367.00 лв.
-
5 години
458.75 лв.
458.75 лв.
-
10 години
917.50 лв.
917.50 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.
Затвори

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите общи условия.