Домейн .lease

Търсене на домейн име от областта .LEASE:

Преведено на български lease означава наем, аренда, договор за наем, договор за лизинг. Домейнът .lease предоставя Интернет пространство за реклама, промотиране и изложение на всички бизнеси, свързани с отдаване под наем или продажба на лизинг на автомобили, недвижими имоти и друга собственост.

Домейнът .lease е подходящ за всички търговци на автомобили, брокери на недвижими имоти, собственици на земи, лизингови компании и други бизнеси, свързани с наеми и лизинг.

Регистрирайте вашия .lease домейн, за да получите лесно разпознаваемо име в Интернет пространството, на което клиентите могат да се доверят!

Примери:

rent.lease

cars.lease

imoti.lease

services.lease

YourCompany.lease

Домейн .lease

Цени и периоди за домейн .lease

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
127.99 лв.
127.99 лв.
127.99 лв.
2 години
255.98 лв.
255.98 лв.
-
3 години
383.97 лв.
383.97 лв.
-
4 години
511.96 лв.
511.96 лв.
-
5 години
639.95 лв.
639.95 лв.
-
10 години
1279.90 лв.
1279.90 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.