Домейн .host

Търсене на домейн име от областта .HOST:

В света има над 32 милиона хостинг провайдъри, от които клиентите могат да закупят хостинг услуги. Хостинг компаниите трябва да поддържат силно онлай присъствие, за да бъдат конкурентни на пазара. Домейнът .host предоставя добра възможност за позициониране в Интернет на доставчиците на хостинг услуги.

Регистрирайте името на вашата компания с домейн .host, докато то все още е свободно.

Примери:

web.host

best.host

super.host

spodelen.host

VashataFirma.host

Домейн .host

Цени и периоди за домейн .host

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
241.99 лв.
241.99 лв.
241.99 лв.
2 години
483.98 лв.
483.98 лв.
-
3 години
725.97 лв.
725.97 лв.
-
4 години
967.96 лв.
967.96 лв.
-
5 години
1209.95 лв.
1209.95 лв.
-
10 години
2419.90 лв.
2419.90 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.