Забравена парола

или

Вход за един домейн

Вашата количка е празна
0.00 лв

Домейн .guitars

Търсене на домейн име от областта .GUITARS:

Китарата - безспорно един от най-популярните музикални инструменти. Китарата е формирала музиката по начина, който я познаваме днес и вдъхновила милиони хора да се занимават с изкуство. Според експерти има данни, че инструмент много подобен на китарата е използван още по времето на древен Египет. Домейнът .guitars е създаден именно за хората, които намират в китарите нещо за себе си. Без значение дали сте професионален музикант, продавате, произвеждате китари или сте просто ентусиаст на тема китари - .guitars ще покаже на посетителите ви по недвусмислен начин вашата страст.

Примери:

kupi.guitars

bass.guitars

klasicheski.guitars

muzika.guitars

VashataFirma.guitars

Домейн .guitars

Цени и периоди за домейн .guitars

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
58.75 лв.
58.75 лв.
58.75 лв.
2 години
115.75 лв.
115.75 лв.
-
3 години
172.75 лв.
172.75 лв.
-
4 години
229.75 лв.
229.75 лв.
-
5 години
287.75 лв.
287.75 лв.
-
10 години
573.75 лв.
573.75 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.
Затвори

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите общи условия.