Домейн .graphics

Търсене на домейн име от областта .GRAPHICS:

Графиките съществуват навсякъде около нас - във всяка уеб страница, снимка, видео, мобилно приложение или лого. Не е тайна, че графичните изображения са в пъти по-ефективни в привличането на внимание в сравнение с изцяло текстовите съобщения. Новият домейн .graphics създава възможност за онлайн позициониране на графични дизайнери, художници, дигитални агенции и печатници, като им помага да се отличат със специфично и запомнящо се домейн име.

Примери:

logo.graphics

design.graphics

photo.graphics

database.graphics

VashataFirma.graphics

Домейн .graphics

Цени и периоди за домейн .graphics

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
53.99 лв.
53.99 лв.
53.99 лв.
2 години
106.99 лв.
106.99 лв.
-
3 години
159.99 лв.
159.99 лв.
-
4 години
213.99 лв.
213.99 лв.
-
5 години
266.99 лв.
266.99 лв.
-
10 години
532.99 лв.
532.99 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.