Вашата количка е празна
0.00 лв

Домейн .gal

Търсене на домейн име от областта .GAL:

Домейнът .gal произлиза от Galicia (Галисия, автономна област в Северозападна Испания). С него се цели популяризация на местната култура, обичаи и бизнес.

Ако имате идеи за развиване на успешен бизнес, в основата, на който стои Галисия, регистрирайте своя домейн .gal още сега!

Примери:

visit.gal

people.gal

history.gal

VashetoIme.gal

VashataFirma.gal
Домейн .gal

Цени и периоди за домейн .gal

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
169.75 лв.
169.75 лв.
169.75 лв.
2 години
339.50 лв.
339.50 лв.
-
3 години
509.25 лв.
509.25 лв.
-
4 години
679.00 лв.
679.00 лв.
-
5 години
848.75 лв.
848.75 лв.
-
10 години
1697.50 лв.
1697.50 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.