Домейн .financial

Търсене на домейн име от областта .FINANCIAL:

Финансовата култура е изключително важна за всеки човек в съвременното общество. Ако не сме финансово грамотни, трудно ще оцелеем в материални свят, в който живеем и няма да бъдем толкова успешни, колкото ако имаме добри познания по финанси. Всеки човек трябва да има познания по управление на личните си финанси и всеки бизнесмен трябва да е финансово грамотен, за да управлява успешно своя бизнес. Домейнът .financial съвсем естествено се появява в онлайн пространството, за да осигури място за всички сайтове в сферата на финансите. Ако вашият сайт в сързан с финанси, домейнът .financial е подходящ за вас.

Примери:

trends.financial

market.financial

stocks.financial

news.financial

VashataKompania.financial
Домейн .financial

Цени и периоди за домейн .financial

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
127.99 лв.
127.99 лв.
127.99 лв.
2 години
255.98 лв.
255.98 лв.
-
3 години
383.97 лв.
383.97 лв.
-
4 години
511.96 лв.
511.96 лв.
-
5 години
639.95 лв.
639.95 лв.
-
10 години
1279.90 лв.
1279.90 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.