Вашата количка е празна
0.00 лв

Домейн .film

Търсене на домейн име от областта .FILM:

За всички почитатели и създатели на филмово изкуство, внимание! Вече не е нужно да „очаквате скоро“, защото домейн .film е вече тук! Изберете вашето любимо филмово заглавие за този сезон или за всички времена и регистрирайте своя домейн .film сега!

Примери:

new.film

cinema.film

drama.film

VashetoIme.film

VashataFirma.film
Домейн .film

Цени и периоди за домейн .film

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
189.75 лв.
189.75 лв.
189.75 лв.
2 години
379.50 лв.
379.50 лв.
-
3 години
569.25 лв.
569.25 лв.
-
4 години
759.00 лв.
759.00 лв.
-
5 години
948.75 лв.
948.75 лв.
-
10 години
1897.50 лв.
1897.50 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.