Забравена парола

или

Вход за един домейн

Вашата количка е празна
0.00 лв

Домейн .exposed

Търсене на домейн име от областта .EXPOSED:

Думата exposed на български означава открит, отворен. Ако вие споделяте и представяте открито информация, снимки, документи и каквото и да било друго, което може да бъде изложено по най-честния и откровен начин, домейнът .exposed ще подскаже на аудиторията, че могат да открият точно това на вашия сайт.

Домейн .exposed е много подходящ за сайтове за новини, разследваща журналистика, папарашки снимки, слухове и новини за известни личности, фотография и дори за слънцезащитни продукти, които предпазват кожата при излагане на слънце.

Изберете вашия .exposed домейн още сега!

Примери:

novini.exposed

snimki.exposed

politika.exposed

sluncezashtita.exposed

VashiaBrand.exposed

Домейн .exposed

Цени и периоди за домейн .exposed

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
40.75 лв.
40.75 лв.
40.75 лв.
2 години
80.75 лв.
80.75 лв.
-
3 години
120.75 лв.
120.75 лв.
-
4 години
160.75 лв.
160.75 лв.
-
5 години
200.75 лв.
200.75 лв.
-
10 години
400.75 лв.
400.75 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.
Затвори

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите общи условия.