Домейн .estate

Търсене на домейн име от областта .ESTATE:

Буквално преведено на български "estate" означава "имот" или "имущество". Новият домейн .estate е специално създаден за многобройните компании и професионалисти, които работят в сферата на недвижимото имущество. Той е изключително подходящ за бизнеси, свързани със строителство, реклама, продажба, управление или отдаване под наем на недвижими имоти. Архитекти, интериорни и екстериорни дизайнери, инвеститори, консултанти и много други професионалисти в сферата също могат да се възползват от прецизно таргетирания .estate домейн, за да достигнат до своите клиенти.

Изберете вашето уникално име, изписано пред .estate и запазете вашето място сред професионалистите в онлайн пространството.

Примери:

boyana.estate

kupi.estate

real.estate

PodNaem.estate

stroitelstvo.estate

VashataFirma.estate

Домейн .estate

Цени и периоди за домейн .estate

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
77.99 лв.
77.99 лв.
77.99 лв.
2 години
155.98 лв.
155.98 лв.
-
3 години
233.97 лв.
233.97 лв.
-
4 години
311.96 лв.
311.96 лв.
-
5 години
389.95 лв.
389.95 лв.
-
10 години
779.90 лв.
779.90 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.