Домейн .equipment

Търсене на домейн име от областта .EQUIPMENT:

Без значение с какво се занимавате, точното оборудване и екипировка са ключови за успеха на вашите начинания. Същото се отнася и за вашия сайт - той се нуждае от точния инструмент, за да представи по най-добрия начин вашите продукти, услуги или съдържание. Независимо дали продавате индустриално оборудване, компютърни части, софтуер или ски екипировка, .equipment е перфектното разширение за вашия сайт. То не само ще помогне на вашите клиенти да ви открият по-бързо в Интернет, но и ще ви отличи от конкуренцията с уникално и лесно разпознаваемо домейн име.

Примери:

ski.equipment

sport.equipment

medical.equipment

zemedelski.equipment

computer.equipment

Домейн .equipment

Цени и периоди за домейн .equipment

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
69.99 лв.
69.99 лв.
69.99 лв.
2 години
138.99 лв.
138.99 лв.
-
3 години
207.99 лв.
207.99 лв.
-
4 години
276.99 лв.
276.99 лв.
-
5 години
345.99 лв.
345.99 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.