Домейн .email

Търсене на домейн име от областта .EMAIL:

Днес трудно можем да си представим комуникацията ни без бързината и удобството на електронната кореспонденция. Почти всеки около нас разполага с поне една електронна поща. Голям обем от кореспонденцията ни минава през email-ите. Напълно нормално и логично е да има много фирми, предлагащи email услуги. Но как да се различат една от друга? Решението вече е на лице и това е новият .email домейн. Само добавяте името на вашия бранд и имате професионален, оригинален и добре таргетиран домейн.

Примери:

VashiaBrand.email

bezplaten.email

udoben.email

bulgarski.email

kak-da-pishem.email

Домейн .email

Цени и периоди за домейн .email

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
62.99 лв.
62.99 лв.
62.99 лв.
2 години
125.98 лв.
125.98 лв.
-
3 години
188.97 лв.
188.97 лв.
-
4 години
251.96 лв.
251.96 лв.
-
5 години
314.95 лв.
314.95 лв.
-
10 години
629.90 лв.
629.90 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.