Домейн .education

Търсене на домейн име от областта .EDUCATION:

Образованието е едно от най-важните неща в съвременния свят, за да бъдеш успешен в живота. Ако вашият сайт е свързан по някакъв начин с образованието, пишете блог на тази тема, предлагате обучителни програми или управлявате образователна институция, домейн .education ще бъде прекрасно допълнение към името на сайта ви.

Регистрирайте вашия .education домейн сега!

Примери:

marketing.education

business.education

kulinarno.education

napravi-si-sam.education

VashataFirma.education

Домейн .education

Цени и периоди за домейн .education

Период
цена за регистрация
цена за подновяване
цена за трансфер
1 година
62.99 лв.
62.99 лв.
62.99 лв.
2 години
125.99 лв.
125.99 лв.
-
3 години
188.99 лв.
188.99 лв.
-
4 години
250.99 лв.
250.99 лв.
-
5 години
313.99 лв.
313.99 лв.
-
10 години
627.99 лв.
627.99 лв.
-


Специални (premium) домейни

Специалните (premium) домейни се различават от стандартните домейни с това, че са с по-атрактивни имена, т.е. имена към които има голям интерес. Обикновено това са имена които са кратки, лесни за изписване и запомняне, съвпадащи с популярни думи или словосъчетания, имена на известни личности, събития, места, модни тенденции, известни марки и т.н.

Специалните (premium) домейни могат да са нови домейни, както и такива, които са били регистрирани (активни) за определен период от време.

При домейните, които се регистрират за пръв път, цената за регистрация се определя единствено от това колко е атрактивно името на домейна. При premium домейните, които за определен период са били регистрирани и активни, освен името на домейна от значение за формирането на цената са неговата история, популярността на сайта с който е бил асоцииран домейна, "възрастта", икономическите тенденции и др.

Цените на premium домейните започват от няколко десетки долара, като могат да достигнат до стотици хиляди долари.

При някои от premium домейните по-високата цена се заплаща еднократно, като всяка следваща година цената за подновяване на домейна е стандартна за областта от която е домейна.

Има обаче и такива premium домейни, за които цената за подновяване е равна или близка до цената на регистрация.

Още информация за специалните premium домейни можете да намерите в нашата помощна страница.